SMW AUTOBLOK

Vpenjalne glave, čeljusti, vpenjalne glave na stročnice, stružne glave za hitro menjavo čeljusti, membranske glave, vpenjalne stročnice, glave za notranje vpenjanje obdelovancev,  glave za delilnike in paletne sisteme, linete cilindri, prirobnice, specialne glave za avtomatizacijo…

SMW-Autoblok  je največji proizvajalec  standardnih in specialnih vpenjalnih glav, cilindrov in linet v Evropi. Z  nenehnim vlaganjem  v razvoj, inženiring in proizvodnjo so SMW Autoblok izdelki izdelani po najzahtevnejših svetovnih standardih. Prisotni  so v vseh glavnih industrijski panogah, kot je industrijska oprema, avtomobilizem, letalski in vesoljski sektor…  SMW Autoblok preko svojih družb in distributerjev zagotavlja vrhunsko storitev in tehnično podporo strankam po vsem svetu.

Najnovejša ponudba dobavitelja

VPENJALNE GLAVE KFKS-2G

Visoko natančne vpenjalne glave KFKS-2G s trojnimi vodili in kompenzacijo centrifugalne sile. Glave so primerne za univerzalno uporabo in izdelavo velikih serij.

VPENJALNI SISTEM - APS

Vpenjalni sistem z ničelno točko APS omogoča uporabnikon, da skrajšajo čas priprave tudi za 90 odstotkov. Sistem je namenjen postopkom, kot so struženuje, rezkanje, erozija, brušenje in merjenje. APS ima zelo majhno vgradno višino ter zagotavljua natančnost in ponovljivost pod 0,005 mm.

VPENJALNI SISTEM - WPS

Ročni vpenjalni sistem z ničelno točko WPS občutno skrajša čas priprave in je idealen za 5-osne obdelave. Sistem zagotavlja natančnost in ponovljivost pod 0,005 mm ter je izmenljiv z APS vpenjalnim sistemom.

PRIMEŽI POWER VICE TV / SL

Kompaktni strojni primeži TV in SL za avtomatizacijo. Primeže s centričnim vpenjanjem poganja vgrajeni pnevmatski ali hidravlični cilinder.  

PRIMEŽI SL-PROOFLINE

SL-Proofline kompaktni primeži so odlična izbira za avtomatizacijo in aplikacije v Industriji 4.0

PRIMEŽI ZA 5-OSNO OBDELAVO

Visoko natančni in kompaktni primeži za 5-osno obdelavo s čeljusti z vpenjalnimi vložki SinterGrip. Vmesna plošča za vpenjalni sistem z ničelno točko APS / WPS.

VPENJALNE ČELJUSTI PJC

PJL plavajoče čeljusti za KNCS vpenjalne glave. Hitro in enostaveno iz 3-točkovnega na 6-točlovno vpetje. Odlična rešitev za vpenjanje tankostenskih obdelovancev ali deformacijsko občutljivih komponent.

STRUŽNE GLAVE KNCS-2

KNCS 2-čeljustna vpenjalna glava s sistemom za hitro menjavo čeljusti. Visoka ponovljivost pri menjavi čeljusti < 0,02 mm.

LINETE - RX

Kompaktne linete z velikim razponom vpenjanja in integriranim valjem. Visoko natančno centriranje.

SISTEM ZA HITRO MENJAVO STRUŽNIH GLAV - CCS

CCS sistem zagotavlja najvišjo točnost in ponovlivost ob menjavi. Enostavna menjava vpenjalne glave z eno potezo in optično kontrolo pozicije zaklepanja. Velika skoznja luknja.

LINETE - BASIC LINE

Osnovna linija linet - Basic Line, najboljša cena za vrhunsko kvaliteto.

STRUŽNE GLAVE SJL

Za vpenjanje tankostenskih obdelovancev ali deformacijsko občutljivih komponent. Čeljusti delujejo kot par, vpenjalna sila pa je vedno enakomerno porazdeljena po vseh 6 čeljustih.

VPENJALNE GLAVE EM-S

Nove visokonatančne vpenjalne glave s segmentnimi stročnicami za notranje vpenjanje obdelovancev. Idealno za serijsko proizvodnjo, za struženje v trdo in brušenje.

Pokličite nas na

01 896 22 80

Iščete rešitev ali pa bi radi več informacij o izdelku?
Pokličite nas in z veseljem se bomo odzvali vašim vprašanjem.

zapri okno