DIJET

Orodja za orodjarstvo, grobo in fino rezkanje, modularni sistem rezkalnih glav, podaljšana antivibracijska držala, rezkalne glave za visoke pomike (1.2312, 1.2343, 1.2379, TOOLOX 44), ploščice za rezkanje kaljenih materialov, visoko produkcijski rezkarji in svedri za obdelavo kaljenih materialov do 70HRc…

DIJET je Japonsko podjetje ustanovljeno leta 1938. Usmerjeni so v orodjarstvo in izdelavo visoko produkcijskih orodji na izmenljive ploščice za uporabo v orodjarski industriji. Z lastno tehnologijo in zagotovljeno visoko kakovostjo izdelkov, si je podjetje pridobilo zaupanje kupcev po vsem svetu.

Video prikaz delovanja

Trdokovinski rezkarji S-Head
Rezkanje
Rezkanje INOX-a
Rezkanje
High Feed - QM MAX G2
Rezkanje
Fino rezkanje 60HRc
Rezkanje

Najnovejša ponudba dobavitelja

REZKANJE - SKS Extreme

Nova generacija rezkalnih glav za visoko učinkovito rezkanje. Novi kvaliteti JC7560 in JC8118. Ekonomična obojestranska ploščica ima 6 rezalnih robov.

TRDOKOVINSKI REZKARJI

Modularni trdokovinski rezkarji SMSR s standardnim metričnim navojem. Neparavilna geometrija vijačnice preprečuje vibracije.

REZKANJE HIGH FEED

SKS G2 nova generacija rezkalnig glav za high feed. Kvaliteta JC8050 za jakla do 40HRc in kvaliteta JC8118 za jekla do 52HRc.   

SVEDRI NA PLOŠČICE - TEZD

Svedri na izmenljive ploščice 3xD, 5xD in 8xD. Vsa držala so G-Body.

DIJET NOVOSTI 2016-2017

Nove rezkalne glave za High Feed in nove kvalitete za fino obdelavo. Rezkalne glave za inox z neenakim korakom ploščic preprecujejo vibracije.

TDM EXTREME

Neenak korak ploščic preprečuje vibracije. Odlična izbira za obdelavo nerjavečega jekla in jekla do 35HRc. Ekonomična obojestranska ploščica.

REZKANJE - QM SERIJA

Manjše sile, ekstremno visoki pomiki, daljša življenska doba orodja. Nova kvaliteta DH102 za fino obdelavo in nova geometrija za kaljene materiale do 62HRc. QM-Mini katalog str. 5 in QM-Max katalog str. 28.

REZKALNE GLAVE - HEP

Močne ploščice, dvojno vpetje in G-Body držala omogočajo visoko učinkoviro rezkanje.

QM MAX G2 - ZA UČINKOVITO REZKANJE

Optimalna geometrija za visoke pomike in manjše sile rezanja. Novi kvaliteti JC8118P in JC7560P (1.2312, 1.2343, 1.2379, Toolox). Ekonomična obojestranska ploščica ima 4 rezalne robove.

SKS High Feed Diemaster

Visoki pomiki do 4 mm/zob, stabilen proces in odličen odvod odrezkov. Večkratno povečana produktivnost v primerjavi s klasičnim rezkanjem.

REZKARJI DH-OCHB

Trdokovinski rezkarji do 70HRc za grobo in fino rezkanje.

Rezkarji Mirror Series

Najboljša zamenjava konvencionalnih trdokovinskih rezkarjev. BNM, FRM in GRM za fino obdelavo pri visoki rezalni hitrosti. HRM za srednje-fino in grobo rezkanje z visokimi pomiki. 

Rezkanje Aluminija in Titana

Odlično orodje za visoko natančno in učinkovito rezkanje Aluminija in Titana. G-Body držala izboljšajo zivljensko dobo orodja in omogočajo hlajenje skozi oroje.

Modularni sistem rezkalnih glav

Stabilni modularni sistem na izmenljive rezkalne glave in trdokovinska držala s standardnim navojem za grobo in fino rezkanje ter fino obdelavo po kaljenju.

REZKALNE GLAVE - NHP

NEGA-HEPTA rezkalne glave za plano rezkanje sive litine, jekla in nerjavnega jekla. Ploščice imajo 14 rezalnih robov.

Trdokovinska držala

Trdokovinska držala za visoko učinkovito rezkanje, daljšo življensko dobo orodja in stabilno obdelavo. Odlična rešitev za globoko obdelavo.

Pokličite nas na

01 896 22 80

Iščete rešitev ali pa bi radi več informacij o izdelku?
Pokličite nas in z veseljem se bomo odzvali vašim vprašanjem.

zapri okno